Cum fac o comanda / programare?
Ne sunati sau ne trimite-ti un e-mail la adresa comenzi@rocovoare.ro – ne comunicati adresa dumneavoastra si stabilim impreuna ziua si intervalul orar in care putem veni sa ridicam covoarele.

Cand primesc covoarele inapoi?
Intr-un termen de 72 ore, chiar de 24 ore, in functie de volumul de covoare pe care il avem in perioada respectiva. Dupa ce covoarele dumneavoastra sunt curate si uscate, va contactam telefonic pentru a stabili ziua si intervalul orar exact pentru livrare.

Care este comanda minima?
Comanda minima este de 5 mp. Transportul este gratuit.

Cum si cand platesc?
Platiti in momentul in care primiti covoarele inapoi, curate si parfumate. La ridicarea covoarelor primiti un Bon de Comanda, urmand ca la livrare sa achitati contravaloarea serviciilor in baza bonului de comanda si a bonului fiscal pe care il primiti.

Nu doresc spalare chimica, cum spalati covoare?
Spalarea se face mecanic NU CHIMIC. Folosim jet de apa, perie electrica pentru covoare si detergenti profesionali, special destinati pentru materiale textile / fibre sintetice. Detergentul de baza este bio-degradabil, conform normelor in vigoare.

Cum se usuca atat de repede, dupa spalarea cu apa?
Dupa spalarea efectiva, covoarele sunt introduse intr-o centrifuga cu scopul de a fi clatite si stoarse. Prin centrifugare este eliminata 90% – 95% din apa, dupa care sunt introduse la uscat intr-o camera special amenajata cu sistem de ventilatie, temperatura de 45 grade C, precum si cu un dezumidificator industrial cu o capacitate mare de extractie a apei.

Preluati comenzi si din alte localitati? Care sunt conditiile?
Preluam comenzi din orasele/comunele limitrofe Municipiului Bucuresti. Se percepe o taxa de transport de 30 Lei (preluare-livrare).

Va multumim si asteptam cu drag comenzile Dumneavoastra!